ga naar het menu ga naar de hoofdinhoud

Linkgidshosting

Home - Producten

Producten

Hostingpakketten

We bieden u een ruime selectie aan hostingpakketten. Een passend pakket is er voor de kleine gebruiker met een 25MB pakket tot en met de grootverbruiker met een 650MB Commerce pakket. Alle pakketten zijn inclusief 1 domeinnaam met de extensie .nl, .eu .be of .com .net .org .info of .biz. Alle pakketten kunnen worden uitgebreid met extra mogelijkheden zoals subdomeinen, extra POPboxen, SSL en extra domeinnamen.

Resellerpakket

Het is mogelijk om een reseller pakket te bestellen. Als reseller heeft u een aantal MB plus dataverkeer op een van onze servers in gebruik, waarmee u aan uw cliënten hosting kunt aanbieden. U stelt zelf de account voor uw cliënten samen, u zorgt voor de koppeling van de domeinnamen, de grootte van het account, de beschikbare applicaties enzovoort. Het reselleraccount beschikt over een eigen beveiligde controle panel waarmee u elk domein tot in de puntjes kunt beheren.

Dedicated Private Server

Ook voor het huren van een eigen server bent u bij Linkgidshosting aan het juiste adres. We bieden u de Comfort Server in twee typen configuraties aan.

Spamfilter systeem

Vanaf nu is het mogelijk gebruik te maken van een nieuw spamfilter systeem die naar eigen wens te configureren is. Klik hier voor meer informatie over het nieuwe systeem en de mogelijkheid om deze aan te vragen.